Általános információk - KingTours - cestovná agentúra Štúrovo

Velünk és nyaralás biztos!

Fakultatív kirándulások Párkány és környéke.

SKHUUKDE
Tartalomhoz ugrás
Általános szerződési feltételek
1. Szerződéskötési feltételek
King Tours utazás közvetítő iroda kizárólag olyan  ismert  utazásszervező irodák termékeit  értékesíti, melyek jogszabályban meghatározott vagyoni biztosítékkal rendelkeznek. Utazásszervező irodák termékeit   érvényes Utazásközvetítői szerződés alapján értékesítjük. Ezáltal az áraink egyformák az utazásszervező iroda áraival, és figyelemmel kövessük az utazásszervező iroda által kiadott utólagos kedvezményeket és akciókat /hűségkedvezmények, senior kedvezmények, csoport kedvezmenyek/.

2. Utazási szerződés
Utazás rendelésnél kizárólag az adott  utazásszervező iroda eredeti nyomtatványát használjuk „Utazási szerződés“ . Az utazás megrendelése és befizetése után, az utas az utazásszervező iroda általános utazási és szerződési feltételeit  veszi figyelembe. Ezeket az Általános utazási és szerződési feltételeket az utazási szerződést a katalógust átadjuk a kliensnek.

3. Utazás opció és megrendelés
Mivel a King Tours utazás közvetítő irodának  nincs közvetlen áttekintése a szabadhelyek menyiségere, az utazás foglalást az  adott utazásszervező iroda értékesítési osztályával kell egyeztetnie.
 
Rendelés folyamata:

  1. Az utas kiválasztja kínálatunkbol      a megfelelő utazást, kitölti a megrendelő lapot  Utazási szerződést az összes utas      adataival.  
 
Ha az utas az utazást nem a weboldalunkról rendeli, hanem példa e-mailben kapta tőlünk a kínálatot, abban az esetben elküldi az utas adatokat a King Tours utazás közvetítő iroda  email címere agentura@kingtours.sk, vagy személyesen jelen meg az irodánkban Hlavná 10, Štúrovo címen.
 
1.   King Tours utazás közvetítő iroda lekéri a kiválasztot utazást az utazásszervező iroda értékesítési osztályától, és az utazást opciózza. Figyelembe kell venni , hogy minden utazásszervező iroda opció határideje külömboző. Általában a nyári időszakban az opció határideje max. 1 óra. Ez idő alatt elkell küldeni az utazásszervező irodának a kitöltött és  utassal áláírt Utazási szerződést, más esetben az opció felszabadul.  King Tours utazás közvetítő iroda csak abban az esetben küldi el szerződést  az utazásszervező irodának,  ha az utas befizeti a kért utazás teljes árát vagy előlegét.  Ha a szerződést nem sikerul időben eljuttatni az utasszervező irodának és közben az opció megtelt, abban az esetben az utazás közvetíto iroda azzonnal értésíti az utast, és felkínál neki alternatív lehetőséget.
 
2.  Ha  a  kiválasztott utazást sikerült opciózni, a King Tours utazás közvetítő iroda elkészíti az Utazási szerződést a megadott utas adatokkal, emailben vissza küldi az utasnak hogy leelenőrizze és aláírja. Ha az idő engedi, akkor elküldi póstán az utasnak aláiratni a szerződést.  Abban az esetben, ha az  utas személyessen a  King Tours utazás közvetítő irodában rendeli az utazást, akkor a helyszínen aláírásával jóváhadja az Utazási szerződést.
3. Miután az utas átnézte és aláírta az Utazási szerződést, emailbe vagy ha az idő engedi póstán eljuttassa az a King Tours utazás közvetítő irodának és a szerződésen lévő összeget haladéktalanul befizeti.
 
Utas a kért összeget kiálított számla alapján utalhassa a saját számlájárol a King Tours utazás közvetítő iroda számlájára. (ha a megrendelés és az indulás közötti idő több mint 10 nap)  
 
Abban az esetben, ha a megrendelés és az indulás közötti idő kevesebb mint 10 nap a fizetési lehetőségek a következők:
  • Készpénzes befizetéssel a King Tours utazás közvetítő irodában      Hlavná 10, 943 01 Štúrovo cím alatt. Az iroda készpénz befizetési      bizonylattal igazolja a  pénz      átvételét
  • Készpénzes befizetéssel a KING TOURS iroda      számlájára (kiálított számla alapján)
  • Vagy banki átutalással a KING TOURS iroda számlájára,      kizárolág Tatra Banka számláról
 
  1. Abban a pillanatban ahogy a King Tours utazás közvetítő iroda      megkapja az utastól a befizetett pénzt, elküldi az aláírt Utazási      szerződést az utazásszervező irodának és igazolja,      hogy az adott utazásért megkapta a pénzt. Ezután az utazásszervező iroda      visszaigazolja a megrendelt utazást. Ettöl a pillanattóll fogva a foglalás      érvenyessé válik, és az utas az utazásszervező iroda Általános utazási és szerződési      feltételeit  veszi figyelembe.  Általában 1 héttel az utazás kezdete előt      az utazásszervező iroda  elküldi az      utastájékoztatót, amit az utazás közvetítő iroda át ad az utasnak. Utastájékoztató      tartalma az adot Utazás szerződéstöl függ ( Altalános információk,      Voucher, repülőjegyek, igazolás az utasbiztosításrol). Ezeket az      okmányokat az utazás közvetítő iroda KING TOURS ellenőrzi, és átadja az      utasnak – személyesen, póstán vagy emailben.
  2.  
  3. Néhány foglaltnak tűnő  szálláshelyet, lelehet utólag kérni a      külföldi partnertől. Ezeknél az utazásoknál áltálaban az utazás szervező      irodák, kérik a kitöltött és utassal aláírt Utazási szerződést, és az      előleg vagy a teljes összeg befizetését. Ez azért fontos, hogy az utas      nehogy meggondolja magát, miután az utazás szervező iroda lekérte a      szálláshelyet.  Ha a külföldi      partner nem igazolja vissza a szálláshelyet, az utas vissza kapja  a teljes befizetett összeget, és az      Utazási szerződés érvenytelenné válik.

 
4. KING TOURS utazás közvetítő iroda felelőssége
A KING TOURS utazás közvetítő iroda felelősséget válal az Utazási szerződés helyes kitöltéséért, annak továbbításáért az utazási iroda központjába, a befizetett összeg átvételért és a pénz továbbításáért a partner iroda számlájara. Az átutalás  kiálított számla alapján történik. Továbbá a KING TOURS utazás közvetítő iroda köteles az utazás szervező irodától kapot utastájékoztatót ( szállás Vochert, repülőjegyet, buszjegyet esetleg a biztosítást) ellenőrizni és ezeket a dokumentumokat időben az utasnak átadni, ha csak nem állapodtak meg másképp.
 
KING TOURS utazás közvetítő iroda nem válal felelősséget, ha a partner iroda nem tarja be az általános utazási és szerződési feltételeit.   

5. Reklamáció
KING TOURS utazás közvetítő iroda nem vállal felelősséget azon utazásszervezői szerződésből eredő kötelezettségekért, amelyikkel az ügyfél a szerződést megkötötte. A megrendelt szolgáltatásokért az utazás szervező iroda teljes mértékben felelős. Panaszok esetén azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy ezeket a panaszokat  közvetlenül a helyszínen kezeljék az adott utazási iroda megbízottjával vagy a szálláshely recepciójával. Az utazási iroda megbízottja a helyszínen megpróbálja oldani a problémákat.
 
Ha a reklamáció hazajövetel után szeretnék beadni,  a helyszinen fogalmazzák meg a panaszukat, és irassák alá az adott utazási iroda megbízottjával, vagy a recepcióssal, hogy jogosultak legyenek a kárpótlásra. Hazaérkezéskor vegye fell a kapcsolatot az utazásszervező irodával, és küldje el nekik a delegát vagy a recepciós által aláírt panasz levelet, csatolja hozzá az Utazási szerződést is.  A panaszelevelet elküldheti nekünk is, és mink is továbíthassuk az utazasszervező irodának, amely törvényileg 30 napon belül nyilatkozik. Tájékoztatni fogjuk Önt a panasz kimeneteléről.
Kristián Tölgyesi - KING TOURS
utazási iroda

Regisztrált hivatal:
Agátová 1577/17
Működés: Fő utca 10
943 01 Štúrovo

Elérhetőségek:
Tel:      036/751 05 30
Fax:     036/751 05 30
Mobile: 0905 964 585
           0917 558 807
E-mail: agentura@kingtours.sk

Nyitvatartás:
Hétfő:      09:00 és 17:00 között
Kedd:       09:00 és 17:00 között
Szerda:    09:00 és 17:00 között
Csütörtök:09:00 és 17:00 között
Péntek:    09:00 és 17:00 között

Szombat:   09:00 - 12:00 között
Vasárnap:   Zárva
Nyitvatartás:

Hétfő:       09:00 és 17:00 között
Kedd:        09:00 és 17:00 között
Szerda:     09:00 és 17:00 között
Csütörtök: 09:00 és 17:00 között
Péntek:     09:00 és 17:00 között

Szombat:  09:00 - 12:00 között
Vasárnap: Zártva
Kristián Tölgyesi - KING TOURS
Utazásközvetítő iroda

Székhely: Agátová 1577/17
Cím: Hlavná 10
943 01 Štúrovo

GPS:
47°47'55.67"N
18°43'23.62"E
Kontakt információk:

Tel.: 036 / 751 05 30
Fax: 036 / 751 05 30
Mobil: 0905 964 585
Email: agentura@kingtours.sk
Odhlásiť sa
Vissza a tartalomhoz